Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ukrajina održala ceremoniju za svoje igrače pred Euro 2016

Ukrajina održala ceremoniju za svoje igrače pred Euro 2016. Stotine ukrajinskih nogometnih navijača došlo je vidjeti i navijati za reprezentaciju Ukrajine na trgu St. Michael-a u Kijevu prije svog putovanja u Francusku gdje će se održati Euro 2016 turnir.

Ukrajina održala

Svečano su prisustvovali i ukrajinski predsjednik Petro Poroshenko, predsjednik nogometnog saveza Ukrajine Andrij Pavelko, počasni predsjednik FFU i potpredsjednik UEFA-e Hryhorij Surkis i ukrajinski državni čelnici.

Nakon što je autobus s ukrajinskim igračima stigao, svečanost je započela sa obavljanjem državne himne od strane ukrajinske pjevačice Ruslana.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ruslana se kasnije pridružila predsjedniku Poroschenko i predala igračima transparente koje su predstavili ATO vojnici i poželili sreću igračima, uspjeh i dostojno predstavljanje zemlje u Francuskoj.

Artem Fedetskiy, jedan od ukrajinskih nogometaša, zahvalio se navijačima na podršci i ukrajinskim vojnicima za obranu Ukrajine.

Oznake: