Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Veliki doček Hrvatske nogometne reprezentacije!

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se iz Francuske, a na dočeku u zračnoj luci Pleso dočekale su ih stotine navijača koji su pjevali Hrvatske domoljubne pjesme i zazivali ostanak izbornika Čačića na klupi reprezentacije! Avion je sletio oko 21:25 sati, a navijači su se počeli skupljati već sat vremena prije.

doček Hrvatske nogometne reprezentacije 2

Na aerodromu Pleso odzvanjale su pjesme: “Lijepa li si” i “Moja Domovina”, a čuli su se i povici “Mi Hrvati” i “Šampioni, Šampioni”. Posebno je bilo zanimljivo čuti povike “Čačiću ostani” i “Ne damo te Čačiću”, čime su navijači izrazili podršku dosadašnjem izborniku, koji je vrlo izložen kritikama nakon ispadanja sa Europskog prvenstva.

Iako su reprezentativci bili vidno potišteni i još uvijek razočarani ispadanjem s turnira, neki od njih su se zaustavili i fotografirali s navijačima. Najraspoloženiji od njih svakako je bio Pjaca koji je očigledno vrlo popularan kako među navijačima tako i među vodećim europskim klubovima.

Nismo se ovome nadali. Ostavili smo srce na terenu, drago mi je da su navijači to prepoznali. Ovo nam je malo popravilo raspoloženje, sad nam je malo lakše”, rekao je Domagoj Vida, prilikom slijetanja.

 

 

Izbornik Čačić također je dao izjavu pri dolasku: “Možemo biti ponosni onim što smo pokazali na Europskom prvenstvu. Ni jednu utakmicu nismo izgubili u 90 minuta” kratko je napomenuo, dok je Pjaca nadodao: “Jako nam je drago zbog ljudi koji su nas podržali i šalju nam ljubav. Jučer nam je bilo jako teško – rekao je Marko Pjaca pa se osvrnuo na nesretno ispadanje od Portugala. Svi su vidjeli da smo bolji, ali bolja momčad uvijek ne pobijedi”.

Gledajući sjajnu atmosferu koja je vladala na dočeku, da su ipak Hrvati ponosni na pristup, igre i rezultate Hrvatskih reprezentativaca na ovom Europskom prvenstvu unatoč nesretnom ispadanju.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: