Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Vicente del Bosque: Spisak igrača nije savršen

Izbornik reprezentacije Španjolske, Vicente del Bosque rekao je da njegova reprezentacija nije savršena, ali je uvjeren da će njegova reprezentacija ostvariti uspjeh i treće Europsko prvenstvo zaredom.

Vicente del Bosque

Španjolska je osvojila prethodna dva Eura, te idu na predstojeće u Francuskoj kako bi ušli u istoriju isvojivši europski šampionat triput zaredom, no Vicente del Bosque čvrsto stoji na zemlji te je svjestan da njegov tim nije idealan.

Pod vodstvom Luisa Aragonesa Španjolska je osvojila Euro 2008. godine pobjedivši Njemačku u finalu 1-0 te tako prekinula post bez velikih trofeja dug čak 44 godine.

Nakon toga, reprezentaciju je preuzeo Vicente del Bosque koji je sa Španjolskom osvojio Svjetsko prvenstvo 2010. godine, a dvije godine kasnije i Euro koje se igralo u Poljskoj i Ukrajini. U finalu je slavio protiv Italije sa 4-0.

Svjetsko prvenstvo prije dvije godine u Brazilu bilo je razočaravajuće za Španjolce, ispali su već u grupnoj fazi, ali Del Bosque je optimističan da ove godine mogu čak i osvojiti Europsko prvenstvo koje će se igrati u Francuskoj za tačno dvadeset dana.

“Popis igrača nije savršen, sigurni smo da postoje igrači koji zaslužuju ovdje biti zbog sjajne sezone, ali nemam simpatije pri odabiru igrača. Potpuno smo uvjeren da smo dobili najbolj grupu, sada se moramo pripremiti na najbolji način.”

Vicente del Bosque rekao je da čak 11 igrača nije bilo na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, ali sve će uraditi da se prilagode.

“Postoji 11 ili 12 igrača koji nisu igrali u Brazilu, a nalaze se na spisku za Euro, što pokazuje da smo obnovili reprezentaciju i dat ćemo sve od sebe da se oni što prije prilagode. Nismo u obavezi da budemo prvaci, ali sanjamo o tome.”, završio je Vicente del Bosque, a prenosi renomorani nogometni portal FourFourTwo.

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29854″ name=”EURO 2016 – VIJESTI”]

Oznake: