Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Vicente del Bosque: Spremni smo za EURO

Nakon pobjede nad Južnom Korejom od 6-1 na Red Bull Areni u Salzburgu, izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque rekao je da je njegova reprezentacija spremna za izazove koje ih očekuju na predstojećem Europskom prvenstvu.

EURO

U utakmici koja je odigrana na Red Bull Areni u austrijskom gradu Salzburgu Španjolci su postigli čak 6 golova, a Južna Koreja je do počasnog gola stigla tek u 83. minutu utakmice.

“Igrali smo tečno, borili se prvih 20 minuta. Dva gola koja su usljedila promijenila su tok meča. Zaista smo se poboljšali posljednjih nekoliko dana, spremni smo za početak Europskog prvenstva gdje ćemo imati veoma dobre protivnike.”, rekao je Vicente del Bosque nakon pobjede od 6-1, a prenosi španjolski list AS.

“Konačni rezultat ne odražava razliku između dvije ekipe. Južna Koreja je bolja nego što se čini. Ozljeda Alvara Morate? Samo udarac bez komplikacija, nije važno uopšte.”, riječi su Vicentea del Bosquea koji će sa Španjolskom pokušati da obrani titulu europskog prvaka koju je osvojio na Euru 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

“U dobroj smo formi. Mi smo jedni od favorita, ali tu je još dosta kandidata za osvajanje. Sanjamo o tome da budemo prvaci. Favoriti smo jer smo branitelji naslova, imamo san, nadu, pa ćemo vidjeti da li je sve to moguće. Ali opet, postoje veliki konkurenti.”, rekao je Vicente del Bosque.

Španjolska će 7. juna igrati još jednu prijateljsku utakmicu, u Getafeu protiv Gruzije. ‘Furija’ će na predstojećem Europskom prvenstvu pokušati obraniti naslov prvaka koji su osvojili 2012. godine na Europskom prvenstvu koje se igralo u Poljskoj i Ukrajini, a Španjolci su tada u finalu savladali Njemačku minimalnim rezultatom 1-0.

Na ovom Europskom prvenstvu igrat će u grupi u kojoj se još nalaze i Hrvatska, Turska i Češka.

[su_bet_at_home_euro2016]

Oznake: