Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Zašto Belgija očekuje da se Hazard vrati u staru formu na Euru?

Zašto Belgija očekuje da se Hazard vrati u staru formu na Euru? Eden Hazard je jedan od igrača sa kojima je najlakše igrati i koji najbolje igraju među onima na top razinama igre.

Zašto Belgija

Na i izvan terena, njegov bezbrižni stav čini ga velikim suigračem i omiljenim među navijačima, ali možda ne odgovara ambicijama poput toga da postane najbolji na svijetu. Imenoanje kapitenom, kako je to Belgija učinila, možda i nije bio očit potez – to je samo čudno, jer to nije prvi pu, ali postoji način za to ludilo.

“Imam nekoliko lidera. U odnosu na kapitensku vrpcu, mislim da postoje ljudi koji to čine na različite načine nego što sam ja to činio. Ali Eden je Eden… Vi postajete lider sa svojim nogama.”

“Za mene je lider onaj koji kada je timu najpotrebnije i kada treba stati malo na loptu on je tu i uspijeva mu to…kako bi stekli neko vrijeme i osobnost na terenu.”

“Vani, on ne treba mnogo. On mora da zadrži svoju osobnost, ali u njegovoj igri on će postati mnogo više od vođe. Baš kao i Kevin De Bruyne i svi ostali.”

[su_sportingbet_euro2016]

Hazard je sigurno vodio ekipu svojim nogama prošle sezone, kada je Chelsea rušio sve do naslova Premier lige. Ove sezone i nije baš tako uspješan, ali Hazard je pokazao znakove života na kraju. Svi se nadaju da će nastaviti da se vraća i na Euru sljedećeg mjeseca i u narednoj sezoni u kolovozu.

“Eden tek ima 25. godina. Pogledajte sve što je već učinio mislim da to nije loše. Da li je Francuskoj ili u Engleskoj, osjećam veliku želju u njemu za eurom. To ne bi trebala biti prevelika želja – ne bi trebali siliti stvari. On treba da ostane prirodan. On je netko tko je vrlo opušten. Odličan je fudbaler. On samo želi da donese radost svojoj zemlji i da uživa uz reprezentaciju.”

“To je ono što očekujem od njega. Ne treba mu kapitenska traka da bi vikao i govorio o tome danas – neka mu njegove noge sve kažu. To je bolje nego bilo kakav govor.”

[su_betfair_200eura]

Oznake: