Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Zvijezda francuske reprezentacije propušta Euro zbog ozljede?

Zvijezda francuske reprezentacije propušta Euro zbog ozljede? Branič Real madrida Raphael Varane je van terena, neće biti dostupan za finale Lige prvaka, a sumnja se da će propustiti i Euro 2016 zbog problema sa zadnjom ložom.

Zvijezda francuske

Francuski branič propustit će obračun njegovog tima sa gorkim rivalima Atletico Madridom u Milanu nakon što je Real potvrdio da je 23-godišnjak pretrpio dvije ozljede u lijevom bedrenom mišiću.

To znači da sigurno neće biti uključen u utakmicu finala u Italiji iduće subote i postavljaju se pitanja o tome da li će biti spreman za Francusku u narednim mjesecima.

Varane je imenovan u Francuskoj momčadi od 23-igrača za Euro 2016, ali sada se suočava sa utrkom protiv vremena i time da li će biti u formi za domaćine turnira početkom sljedećeg mjeseca.

[su_sportingbet_euro2016]

“Nakon što su sprovedena ispitivanja danas na igraču Raphael Varaneu, dijagnosticirana mu je ozljeda drugog stepena u lijevom bedrenom mišiću. Njegov oporavak je u procjeni.”

Varane-ova ozljeda znači da će Real morati igrati sa Sergio Ramosom i Pepeom u obrani kada budu igrali protiv Atletico Madrida u finalu Lige prvaka.

Španjolski i portuglaski dvojac su svakako omiljeni kod Zidane-a, tako da to neće biti problem, samo je sada francuski stručnjak lišen vrhunske zamjene.

[su_betfair_200eura]

Oznake: