Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Zvijezde Sjeverne Irske i tisuće navijača na ogromnim bilbordima prije početka Eura

Zvijezde Sjeverne Irske i tisuće navijača na  ogromnim bilbordima prije početka Eura. Niz udarnih bilbord plakata su pušteni prije kampanje na Euru 2016 u Sjevernoj Irskoj.

Zvijezde Sjeverne Irske

Irski nogometni savez pretvorio je tisuće fotografija Zelene i Bijele armije u divovske plakate tima Sjeverne Irske koji sadrži imena igrača i slogan kampanje #daretodream.

Ove plakate igrača Sjeverne Irske i menadžera Michael O’Neilla će ići po cijeloj zemlji od početka sljedećeg tjedna kada uzbuđenja oko Eura 2016 počnu.

Uz predstavnike iz svake županije u Sjevernoj Irskoj izabranih u proširenoj momčadi, plakate također imaju ime rodnog grada igrača. Od Kesh do Cookstowna i Donaghmore-a do Dungannona, ogromni posteri će biti izloženi u blizini mjesta gdje je svaki igrač odrastao.

Postoje također plakate za one igrače koji ispunjavaju uslove za igranje zbog podrijetla. Ugodne slike članova poput Jamie Warda, Oliver Norwooda i Conor Washingtona će biti prikazane na mjestima diljem Belfasta.

[su_betfair_200eura]

Jim Shaw, irski FA predsjednik je rekao: “Ovi plakati su fantastičan način prikazivanja igrača kao heroja koji jesu.”

“Svaki je umjetničko djelo u sebi i oni su to stvarno pokazali na dinamičan način, svaki dio Sjeverne Irske će biti zastupljen kada tim bude istrčao na teren u Francuskoj.”

Službeni sastav Sjeverne Irske sa 23-igrača za Euro 2016. će biti objavljen 28. svibnja u 12h.

Sjeverna Irska će otvoriti Euro 2016 sa utakmicom protiv Poljske 12. lipnja, a zatim dolaze Ukrajina i Njemačka.

Steven Davis AdShel

[frontpage_news widget=”30186″ name=”Sjeverna Irska”]

Oznake: