“Ako treba branit ću umjesto Subašića”

Nogometni reprezentativac Hrvatske, Andrej Kramarić koji je danas potpisao novi ugovor sa Hoffenheimom u kojem će biti do 2020. godine, rekao je da mu je čast braniti dres reprezentacije Hrvatske, te da će braniti umjesto vratara Danijela Subašića ukoliko je to potrebno.

branit

“Konkurencija je u napadu velika, a na meni je da radim i igram onako kako sam igrao u završnici sezone, a zbog čega mogu slaviti na tri kolosijeka, s Leicesterom, Hoffenheimom i Hrvatskom. Naposljetku će izbornik odlučiti. Meni je ponos i čast igrati za Hrvatsku, mijenjat ću i Subašića ako treba”, rekao je Kramarić.

Andrej Kramarić je također rekao da se sjeća polufinalne utakmice između Francuske i Hrvatske na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Hrvatska je na tom prvenstvu osvojila bronzu.

“Sjećam se, pogotovo polufinala s Francuskom, iako nisam ni vidio francuske golove dok smo slavili hrvatsko vodstvo. Tamo se vraćamo, osjećamo pozitivnu energiju”, dodao je.

Hrvatska će svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu igrati protiv Turske na Parku prinčeva 12. juna, a u Bundesligi Kramarić je već imao priliku igrati protiv nekih turskih igrača.

“Znam ih, tehnički su potkovani, ali ne bih volio izdvajati pojedince jer igra cijela momčad. Svi bismo im voljeli uzvratiti za 2008. godinu, ali moramo biti koncentrirani i bitno je da prođemo skupinu. Tada je sve moguće, budemo li pravi možemo i protiv najtežih suparnika. Trebat će i malo sreće, odlučivat će detalji”, kazao je član engleskog prvaka Leicestera, koji je proljetni dio sezone bio na posudbi u njemačkom Hoffenheimu, s kojim je izborio ostanak u prvoligaškom društvu.

U pripremnim utakmicama za predstojeće Europsko prvenstvo Hrvatska će odmjeriti snage sa Moldavijom i San Marinom, a Kramarić vjeruje u pobjedu u obje utakmice.

[su_betfair_200eura]

Oznake: