Andrea Pirlo napokon odgovorio na nepozivanje u reprezentaciju

Andrea Pirlo napokon odgovorio na nepozivanje u reprezentaciju. Andrea Pirlo kaže da nema ljutnje prema Antonio Conte-u nakon što ga je izostavio iz italijanske momčadi za Euro 2016.

Andrea Pirlo napokon

37-godišnji veznjak, koji igra za New York City, je igrao na svakom većem turniru za svoju zemlju od Eura 2004. godine, ali taj niz je prekinut kada je izostavljen iz privremene momčadi Italije od strane njegovog bivšeg trenera iz Juventusa.

Conte je rekao da su Pirlo i Sebastian Giovinco, koji igra za Toronto, platili cijenu za igranje u MLS-u, a trener Italije je također naglasio u studenom prošle godine, da bi se osvajač Svjetskog prvenstva Pirlo trebao vratiti u svoju domovinu, ako želi nastaviti reprezentativnu karijeru.

“Razgovarao sam sa Conte-om i nema razočarenja sa moje strane”, rekao je Pirlo za Sky u Italiji. “On zna što treba učiniti, a što ne.”

[su_sportingbet_euro2016]

“Imali smo razgovore tijekom sezone, a obje strane su napravile svoje vlastite odluke. On je trener i jedino je ispravno da on pravi svoje odluke i odlučuje što je najbolje za njega.”

“Nadam se da će Italija osvojiti, iako su favoriti ostali timovi, kao što su Njemačka, Španjolska i Francuska.”

Pirlo je napraivo posljednji u svojih 116 međunarodnih nastupa protiv Malte u rujnu. On je bio pozvan za daljnje europske kvalifikacije protiv Azerbejdžana i Norveške, ali propustio je te utakmice zbog ozljede i nije igrao za reprezentaciju od tada.

Italija je izvučena u skupini E sa Belgijom, Republikom Irskom i Švedskom na ovoljetnom turniru u Francuskoj.

[su_betfair_200eura]

Oznake: