Antonio Conte oslobođen optužbi za namještanje utakmica

Antonio Conte oslobođen optužbi za namještanje utakmica. Talijanski nogometni savez (FIGC) poželio je dobrodošlicu novom menadžeru Chelseaja i njegovoj oslobađajućoj presudi u suđenju za namještanje utakmice u ponedeljak.

Antonio Conte oslobođen

Conte je oslobođen bilo kakve zloporabe od strane suda Cremone za njegovu ulogu u pokušaju namještanja utakmice dok je bio trener Siene.

Trener Italije je zatražio i dobio brzo suđenje, kako bi mu se omogućilo da ide na Euro 2016. bez ikakvih izvan terenskih briga, a FIGC je drago da je to sada gotovo.

“Vrlo samo zadovoljan čuti oslobađajuću presudu danas Antonio Conte je od strane suda Cremone oslobođen svih optužbi”, rekao je predsjednik FIGC Carlo Tavecchio na internetskoj stranici nogometnog saveza Italije.

[su_sportingbet_euro2016]

“Konačno je njegova pozicija jasna. Moja vjera u njega nikada nije bila u nedoumici. Sada smo svi još više usmjereni ka Europskom prvenstvu.”

Generalni direktor FIGC Michele Uva, dodao je da je kraj ‘noćne more’ za Conte-a, koji će napustiti svoju ulogu kao talijanski trener nakon Eura 2016. i postati menadžer Chelseaja.

“Fudbalski savez Italije je uvijek vjerovao u njegovu nevinost”, rekao je Uva. “On je trener koji je uvijek radio u skladu sa svojim uvjerenjima. Oduševljeni smo. To je važno i presudno za naše pripreme za Europsko prvenstvo na najvišoj razini, bez ikakvih smetnji.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)