Antonio Conte razjasnio: Oni su dio mojih planova i ostaju u Chelseaju

Antonio Conte razjasnio neke stvari pred svoju utakmicu sa reprezentacijom u četvrtfinalu Eura 2016. Dolazni trener Chelseaja, Antonio Conte je rekao da Cesar Azpilicueta i Pedro ostaju dio njegovih planova na Stamford Bridgeu sljedeće sezone, prema pisanju AS-a. Talijanski stručnjak iskoristio je susret Europskog prvenstva između Italije i Španjolske da bi obavio mali privatni razgovor sa dvojcem, otrkivajući da su dio njegovih budućih planova.

Antonio Conte razjasnio

Prošli mjesec Španjolski nogometni stručnjak Guillem Balague je izvijestio da su Barcelona, Athletic Bilbao, PSG, Bayern i Manchester United svi zainteresovani za Azpilicuetu i njegovu situaciju u Chelseaju, a očekivalo se da će londoski klub tražiti oko 18 milijuna eura za njegov potpis.

Rečeno je da su Katalonci ovog igrača vidjeli u svojim redovima, a kao alternativno pojačanje, u slučaju da se ovo sa Azpilicuetom iskomplikuje vide Hector Bellerina, nakon što je impresionirao u Arsenalu. Time bi popunili prazninu koja je ostala nakon odlaska Dani Alvesa u Juventus.

Sam Azpilicueta je priznao, dok je bio u Španjolskom kampu, da je bio svjestan tih glasina.

[su_bet365_euro2016_copy]

“To je ljeto, a tu su i glasine. To je normalno, ali ja sada ne razmišljam o tome”, rekao je za El Confidencial, kada su ga upitali o interesu Barcelone.

Na pitanje o glasinama povezanim za prelazak u Athletic Bilbao, on je rekao: “Mi znamo kako je tržište ograničeno za Athletic, jer oni mogu potpisivati samo igrače iz Baskije. Oni nastavljaju svoju filozofiju i otkad sam bio klinac. Daleko sam od Španjolske već šest godina, četiri od njih su u Chelseaju, a ja uživam u nogometu u budućnosti nikada ne znate što će se dogoditi, ali to je dobro kada su timovi zainteresovani za vas, jer znači da igrate dobro. Ali ja tome ne dajem baš veliku važnost (tim glasinama).”

Pedro je, u međuvremenu, nedavno priznao kako bi volio da se vrati u Barcelonu, ali je dodao da sa Stamford Bridgea ovog ljeta sigurno neće otići.

[su_bet365_euro2016_copy]

Kao što se sada tvrdi, Conte je rekao da ovaj dvojac ne ide nigdje, u razgovoru koji je imao sa njima kada je pobijedio Španjolsku sa 2-0. Sutra Conteova ekipa igra protiv Njemačke i on je sada usmjeren na tu utakmicu i želi ostvariti još jednu nevjerovatnu pobjedu nad svjetskim prvacima.

Screenshot_53

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)