Bolnički zapisi dokazuju koliko Renato Sanches u stvari ima godina

Bolnički zapisi dokazuju koliko Renato Sanches u stvari ima godina. Daljnji dokazi – a možda i najkonkretniji do sada – pokazali su da se treba riješiti argument jednom i za sva vremena oko godina Renato Sanchesa.

Bolnički zapisi

Guy Roux, legendarni francuski izbornik, izazvao je pomutnju ranije ovog tjedna, nakon što je tvrdio da veznjak Portugala i Bayerna ima barem 23. ili 24. godine.

To je potaknulo Sanchesa da uzvrati udarac 77-godišnjaku. “Odrastao sam u Portugalu, proveo sam deset godina u Benfici, kako mogu imati 25?” talentovani tinejdžer, koji je impresionirao na Euru 2016 do sada, je citiran od strane AS-a. “Nema logike u tome što neki ljudi govore.”

Video je objavljen na internetu, koji je pokazao da 13-godišnji Sanchez nespretno vodi svoj prvi televizijski intervju, dok je bio u mlađim redovima Benfice u 2010. godini.

[su_bet365_euro2016_copy]

Sanches je zaprijetio da će tužiti Rouxa zbog njegovih komentara, a sada su portugalske novine Diario de Noticias dobile bolnički zapis koji dokazuju da je daroviti nogometaš još uvijek tinejdžer.

Screenshot pokazuje sve detalje u vezi Sanchesa uključujući i najvažnije, njegov datum rođenja kao 18. kolovoz 1997. godine.

Rođen je u 15:25, a težio je više od 2.5 kilograma.

S obzirom na dokaze koje sada imamo, Sanches svakako može očekivati službenu ispriku od Rouxa.

U međuvremenu, veznjak će biti u potpunosti usmjeren na večerašnje finale Eura 2016 protiv Francuske.

Portugal će u ovu utakmicu krenuti kao autsajder, ali, sa Sanchesom i Cristianom Ronaldom koji su popravili svoje forme na ovom turniru u posljednjim utakmicama, Fernando Santosova ekipa ima priliku da poremeti koeficijente.

Screenshot_22Screenshot_23

UPLATI[su_bet365_euro2016_copy]

Oznake:

Share This