Bonucci je jedan od najboljih na svojoj poziciji, tvrdi Buffon

Bonucci je jedan od najboljih na svojoj poziciji, tvrdi Buffon. Talijanski vratar vjeruje da su Azzuri sretni što imaju poseban talenat kao što je to njegov suigrač iz Juventusa, ali upozorava na Zlatana Ibrahimovića.

Bonucci je jedan

Gianluigi Buffon je pohvalio svog suigrača Leonardo Bonuccija kao jednog od najboljih na svijetu na svojoj poziciji, ali je upozorio da će Zlatan Ibrahimović uzrokovati probleme za njegovu ekipu danas kada budu igrali protiv Švedske.

Bonucci je bio ključni član vladajućeg Juventusa tijekom posljednjih nekoliko godina, te je ključni dio Bianconerija zajedno sa Giorgio Chiellinijem i Andrea Barzaglijem.

Buffon vjeruje da 29-godišnjak posjeduje poseban talenat, inzistirajući je on kompletan igrač.

“Svatko može vidjeti atribute koje Leo ima. On je obrambeni plejmejker našeg tima, jer je sjajan u onome što radi.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“On ima odlične noge i hrabrost da igra rizične pasove i poteze. Mislim da je uznapredovao mnogo u posljednjih nekoliko godina. Stvarno mislim da je on kompletan ig rač i jedan od najboljih u svijetu na toj poziciji.”

“Sa svim obranama kojim sam igrao, uvijek sam imao poseban odnos sa ovim igračima. Mislim da je to važan sastojak kada je u pitanju postizanje uspjeha.”

“Mi smo igrali zajedno dugi niz godina. Potpuno funkcioniramo kao jedinica, po planu, znamo jedni druge, čak i van terena.”

“Međutim, ne možemo priuštiti sebi da se opustimo na ovoj razini. Zato, ako želimo dobre rezultate, moramo biti fokusirani i dobro se pripremiti.”

Italija danas igra protiv Švedske u 15:00h.

Screenshot_44

Oznake: