Buffon poslao emotivnu poruku za sve navijače Italije

Buffon poslao emotivnu poruku za sve navijače Italije. Kapetan Azzurra je ponosan što se njegov tim borio i vjerovao da može poraziti Joachim Lowovu ekipu, sa Jonas Hectorom koji je postigao pobjedonosni penal.

Buffon poslao

Tužan, Gianluigi Buffon se borio i vjerovao da Italija može proći dalje na Euru 2016, unatoč tome što je Njemačka bila favorit.

Jonas Hector je bio taj koji je na penalima postigao pobjedonosni, gdje se na kraju završilo sa 6-5, nakon što je utakmica završila sa 1-1.

Bet365 banner 300x250

Simone Zaza, Graziano Pelle, Leonardo Bonucci i Matteo Darmian nisu uspjeli postići penal za Antonio Contea i nakon toga su ispali iz četvrtfinala.

Nije moguće sakriti svoje osjećaje devastiranom Buffonu, koji je vjerovao da njegova ekipa može proći pored Njemačke ekipe i ići do kraja i osvojiti ovo prvenstvo.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Svatko ima svoje razloge za plakanje”, rekao je kapetan za Rai Sport. “Žao mi je, jer smo to zaslužili, jer smo takva grupa, zaslužili smo zato što nitko nije vjerovao u nas a mi smo se borili do četvrtfinala. Nitko nije mogao zamisliti da ćemo doći do ove faze natjecanja.”

“Rijetkost za tim je promašiti tri penala i onda to ne bude dovoljno za pobjedu.”

“Kajanje će doći tek kada osjetite da niste dali sve od sebe, ali to nije bio slučaj. Mi smo bili na korak od velikog podviga.”

“Tužan sam zbog navijača, koji su uvijek bili uz nas. Bili smo kompaktni i teško nas je bilo pobijediti, ali sudbina nije bila na našoj strani ovog puta.”

Može li Njemačka ići do kraja? Glavni su favoriti jedne od najvećih online kladionica na svijetu!

Screenshot_5

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)