Buffon vjeruje da Italija može nastaviti sa dobrim nastupima na Euru 2016

Buffon vjeruje da Italija može nastaviti sa dobrim nastupima na Euru 2016. Prije bilo kojeg međunarodnog turnira tu je neizbježni popis naroda koji će biti tu kada dođe kraj natjecanja.

Buffon vjeruje

Tradicionalno Italija je uvijek u tom užem izboru. Takav je talent proizvodila Serija A da je bilo nemoguće ih otpisati.

Ipak, samo 10 godina nakon pobjede na Svjetskom kupu u Njemačkoj, malo njih je očekivalo da će ekipa Antonio Conte-a predstavljati veliku prijetnju na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Činjenica da nije izbjegao pozornost, Gianluigi Buffon – jedan od igrača koji je bio instrumentalan u talijanskoj pobjedi nad Francuskom prije deset godina.

“Ako ništa drugo, to nam je pomoglo”, rekao je Buffon. “Znali smo da nismo bili među favoritima za pobjedu u Francuskoj, a za Italiju je to neobično, jer je normalno mnogo očekivanja od nas.”

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

“Nedostatak pritiska pomogao nam se pripremiti, ali igrači su uvijek vjerovali da možemo postići nešto posebno, s toga i dalje radimo naporno.”

Izvučeni u jednoj teškoj natjecateljskoj skupini sa jednim od favorita za osvajanje Eura 2016 Belgijom, zatim Švedskom koju predvodi Zlatan Ibrahimović i konkurentna Republika Irska. Malo ih je očekivalo da će Italija izaći iz ove skupine.

Ipak, u roku od dvije utakmice prvo mjesto je osigurano nakon iznimno impresivnih pobjeda od 2-0 nad Belgijom i 1-0 nad Švedskom.

“Znali smo da smo u teškoj skupini, tako da je bilo važno da odigramo dobro u prvoj utakmici protiv Belgije, koji su jedni od favorita za osvajanje ovog turnira”, kaže 38-godišnji vratar Juventusa.

“Šanse da osvojimo su 50-50, još uvijek ima jako dobrih timova u ovoj fazi natjecanja i mi ćemo gledati da svaku utakmicu pobijedimo i odigramo najbolje što možemo.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)