Carlsberg planira potrošiti oko 80 milijuna eura na Euru 2016 u Francuskoj

Carlsberg planira potrošiti oko 80 milijuna eura na Euru 2016 u Francuskoj. Carlsberg planira svoju najveću sportsku marketing kampanju ovog ljeta na Euro 2016 nogometnom turniru, kako se očekuje najposjećeniji Euro ikada.

Carlsberg planira

Danski pivar će trošiti i do 80 milijuna eura na marketing za partnerstvo, prema pisanju izvora.

Carlsberg je već razdijelio 40 milijuna eura kako bi osigrao ekskluzivitet kao službeni pivski sponzor za mjesec dana dugog sportskog događaja, najveći iza Svjetskog prvenstva i Olimpijskih igara.

Rekordne 24 reprezentacije će sudjelovati na Euru 2016. kao četverogodišnjem turniru koji je postavljen u novom formatu po prvi put.

Bilo ih je samo osam otkad je Carlsberg počeo svoje sponzorstvo u 1988. godini. Događaj će se igrati u deset gradova u Francuskoj.

[su_betfair_200eura]

Većina fokusa će biti na pivski digitalni trag. Dio ovogodišnjeg prava na paket uključuje televizijsko sponzorstvo po prvi puta, što znači mečevi europskih kanala će imati tagline ‘u suradnji sa Carlsbergom’.

“To će biti najveći i najbolji”, rekao je Richard Whitty, viši marketinški menadžer u Carlsbergu uoči početka službenog turnira, iako je odbio potvrditi vrijednost kampanje.

Wales, Island i Albanija će napraviti svoje debije na turniru u Francuskoj.

Oni će se pridružiti stalnim učesnicama poput Njemačke, Engleske i Italije u događaju koji će se pokrenuti za svega nekoliko dana, a trajat će gotovo onoliko vremena koliko i Svjetsko prvenstvo.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)