Cristiano Ronaldo imao neke oštre riječi za Island

Cristiano Ronaldo imao neke oštre riječi za Island. Portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo kritizirao je Island za njihove obrambene taktike i slavlje nakon što su timovi podijelili bodove u remiju od 1-1 u utakmici iz skupine F sinoć.

Cristiano Ronaldo imao

Nani je prvi postigao gol u prvom poluvremenu, a zatim je Birkir Bjarnason postigao za Island pet minuta nakon poluvremena. Navijači su doputovali sa otoka od oko 332 tisuće ljudi koji su presretni, jer su osigurali rezultat.

Island je najmanja država u konkurenciji. Ipak, najveća nogometna zvijezda na planeti imao neke oštre riječi za protivnike Portugala, koji su napravili svoj debi u velikom natjecanju.

“Mislio sam da su osvojili euro zbog načina na koji su slavili na kraju, bilo je nevjerovatno.” rekao je Ronaldo, prenosi Daily Mirror.

“Kada oni uopšte ne pokušavaju igrati i samo se brane, brane i brane. To po mom mišljenju pokazuje mali mentalitet i neće im uraditi ništa dobro na ovom natjecanju.”

[su_betathome5besplatno]

Ronaldo nije sumnjao da će se Portugal poboljšati, unatoč tome što je frustriran Islandovim ‘autobusom’.

“Bilo je malo frustrirajuće, pokušali smo pobijediti utakmicu, Island nije pokušao ništa”, rekao je Ronaldo.

“Oni su postigli gol, stvorili dvije šanse u 90. minuta, a inače su imali svakog igrača iza lopte, postavili su bus, tako da je teško igrati kada jedna momčad to neće da radi. Ali Portugal je pokušao igrati i pokušao pobijediti utakmicu.”

“To je malo frustrirajuće za nas, ali to je tek početak. Nismo zabrinuti zbog toga.”

“Ako vidite Španjolsku i Francusku, oni su najjači timovi na ovom turniru. Imali su teške pobjede, a tako i za nas, bilo je teško, ali se ne predajemo. Mi smo 100% sigurni da ćemo pobijediti našu sljedeću utakmicu.”

Sljedeću utakmicu Portugal igra protiv Austrije 18. lipnja.

Screenshot_9

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)