Danijel Subašić otkrio šta mu je rekao Darijo Srna prije nego što je Ramos izveo penal

Hrvatska je savladala Španjolsku sa 2-1 u posljednjoj utakmici grupne faze na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Španjolci su stigli do vodstva golom Alvara Morate u sedmoj minuti kada mu je asistirao Fabregas nakon sjajne kombinacije španjolske reprezentacije.

Danijel Subašić

Izjednačenje Hrvatskoj donio je napadač Fiorentine, Nikola Kalinić u 45. minuti kada mu je sjajno centrirao Ivan Perišić sa desne strane.

Podsjetimo, ‘Vatreni’ su u ovoj utakmici bili lišeni usluga možda najboljeg igrača, Luke Modrića koji je zbog lakše ozljede mirovao. Također, nije nastupao ni prvi napadač hrvatske reprezentacije, Marijo Mandžukić.

KladionicaBonusSaznaj višePosjetite
1NAJBOLJA SVJETSKA KLADIONICARecenzijaPosjeti
2100% BONUS DO 100€RecenzijaPosjeti
3200€ BONUSRecenzijaPosjeti

U 72. minuti Španjolska je imala priliku da povede golom iz jednaesterca, ali priliku nije iskoristio Sergio Ramos. Njegov udarac obranio je Danijel Subašić. Prehotdno jednaesterac je načinio Šime Vršaljko, a za mnoge ovaj kazneni udarac je diskutabilan, no kako god, Bjorn Kuipers je pokazao na bijelu točku.

Na pitanje novinara šta mu je rekao Darijo Srna kada mu je prišao prije nego što je Ramos izveo penal, Subašić je odgovorio:

“Srna je prenio upute Luke Modrića, da samo pričekam i da će šutirati u moju desnu stranu, i tako je i bilo.”, rekao je Subašić nakon utakmice.
Konačan rezultat postavio je Ivan Perišić u 87. minuti golom na asistenciju Nikole Kalinića nakon koje je Perišić sjajno pogodio pored braniča španjolske reprezentacije.

Nakon ove utakmice, hrvatska reprezentacije je zaključila skupinu na prvom mjestu, a ovo su mogući protivnici Hrvatske u osmini finala.

Oznake: