Darijo Srna poslao poruku hrvatskim navijačima

Kapetan hrvatske reprezentacije, Darijo Srna poslao je poruku hrvatskim navijačima koji će biti na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj. Srna, kao i mnogi drugi, pribojava se nemilih scena na tribini na kojoj će se nalaziti hrvatski navijači, tako da je rekao da na tribinama nema mjesta neprimjernom ponašanju i upućuje apel hrvatskim navijačima da se na tribinama ponašaju u skladu sa zakonom, kako ni oni, a ni HNS ne bi snosio posljedice.

Darijo Srna

“Ovdje sam u ime hrvatske reprezentacije i kao hrvatski kapetan. Zajedno sa svojim suigračima i stručnim stožerom moram naglasiti kako smo jako tužni i razočarani zbog nove kazne Hrvatskom nogometnom savezu, a kojom je kažnjena hrvatska reprezentacija. Samo mi uistinu znamo koliko je tužno i ružno igrati pred praznim tribinama, kada nemamo podršku navijača, a cilj nam je otići na veliko natjecanje. Na tribinama stvarno nema mjesta neprimjerenom ponašanju i upućujem apel navijačima da se na tribinama i utakmicama ponašaju u skladu sa zakonom, da podržavaju nogomet i hrvatsku reprezentaciju koja je osigurala nastup na 9 od 11 velikih natjecanja. Upravo stoga zaslužujemo igrati pred punim tribinama te da se prema nama svi odnose pozitivno. Pozivam sve ljude, navijače i državu da stanu na kraj rasizmu, uzvicima i neprimjerenom ponašanju kako bi mogli igrati pred punim tribinama bez ružnih dovikivanja i vrijeđanja”, poručio je Srna.

Podjsetimo, FIFA je nedavno kaznila Hrvatsku sa dvije utakmice bez navijače i sa 150.000 švicarskih franaka zbog veličanja ustaštva na utakmicama protiv Izraela i Mađarske.

Hrvatsku, prije Eura, očekuje još jedna prijateljska utakmica, protiv San Marina na Rujevici u subotu od 20:15 sati. Hrvatska će na Euru igrati u grupi D zajedno sa Turskom, Češkom i Španjolskom.

[su_bet_at_home_o_la_la]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)