Davor Šuker: Cilj hrvatske reprezentacije je proći skupinu

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker rekao je da je cilj reprezentacije Hrvatske proći skupinu na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj na kojem će Hrvatska nastupiti u grupi D sa Španjolskom, Turskom i Češkom.

Davor Šuker

“Na papiru je jedno, ali to treba pokazati na terenu. Nadam se pozitivnom rezultatu na otvaranju EP-a protiv Turske”, rekao je Šuker.

Šuker je također pohvalio i navijače u sjevernom dijelu Hrvatske koji su tokom treninga hrvatske reprezentacije bodrili reprezentativce.

“Atmosfera u Međimurju, u Koprivnici, u Istri je sjajna. Hvala navijačima na podršci”, naglasio je Šuker, kazavši kako će se ‘kockasti’ vratiti u taj dio Hrvatske odigrati poneku prijateljsku utakmicu za vrijeme kvalifikacija za SP u Rusiji 2018.

Davor Šuker je komentarisao i nedavnu kaznu koja je stigla na raćun HNS-a od Fife. Naime, HNS je dobio kaznu od 150.000 švicarskih franaka, a reprezentacija Hrvatske će dvije utakmice u kvalifikacijama za SP u Rusiji igrati bez publike.

“Kazna je drastična, a nakon što dobijemo izvješće i vidimo zašto smo kažnjeni, žalit ćemo se”, rekao je Šuker, još jednom naglasivši kako FIFA i UEFA imaju nultu stopu tolerancije na sve oblike diskriminacije i netrpeljivosti.

Šuker je kazao kako obje organizacije imaju tzv ‘1-2-3’ sustav kažnjavanja.

“Prva kazna je 50,000 švicarskih franaka i zatvaranje jednog dijela stadiona, druga kazna je 100,000 franaka i zatvaranje stadiona, a treća oduzimanje bodova i izbacivanje iz natjecanja”, pojasnio je Šuker.

Šuker je na kraju dodao da mu je drago zbog potpisanog ugovora HNS-a sa Favbet kladionicom.

“Hrvatska reprezentacija je prepoznata u Europi u svijetu. Hrvati vole nogomet i sve povezano s nogometom. Ponosni smo zbog ove suradnje i nadam se uspjehu na obje strane”, rekao je Matiukha, vlasnik grupacije u kojoj se nalazi i Favbet.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)