Dejan Lovren još nije prežalio: I dalje boli…

Hrvatski igrač, Dejan Lovren koji trenutno uživa na ljetnom odmoru u Karlovcu, dok hrvatski reprezentativci treniraju u Francuskoj pripremajući se za Europsko prvenstvo, i dalje nije zaboravio finale Lige Europe gdje je njegov Liverpool poražen od Seville.

Dejan Lovren

Podsjetimo, hrvatski izbornik Ante Čačić ‘prekrižio’ je Dejana Lovrena za Europsko prvenstvo, a Čačić je tada izjavio:

“Rekao sam već pri inauguraciji na izborničku poziciju da je hrvatska reprezentacija ispred svakog pojedinca. Od tog stava neću odstupiti ni za koga. U hrvatskoj svlačionici nema mjesta ultimatumima, mora postojati respekt prema hrvatskom dresu, suigračima i izborniku. Time sam sve rekao.”

Navodno, Čačiću je zasmetalo to što Lovren postavlja ultimatum – “ukoliko ne budem igrao u prvih 11, neću ni ići na EURO”, pisali su tada mediji.

Lovren je to izjavio nakon prijateljske utakmice u Budimpešti nakon što mu izbornik nije dao ni minute, a nakon zagrijavanja, kada je vidio da neće ući u igru, samoinicijativno je sjeo na klupu, što je zasmetalo izborniku.

Međutim, izgleda da Lovren trenutno ne razmišlja o reprezentaciji, te da je sve to ostavio iza sebe. Naime, defanzivac Liverpoola objavio je na svojoj Facebook stranici fotografiju u dresu Liverpoola uz opis “I dalje boli.”

Možda Lovren nije mislio na finale Lige Europe, ko zna.

[su_betfair_200eura]

Oznake: