Del Bosque: Hrvatska reprezentacija nije samo Luka Modrić

Reprezentacija Hrvatske će svoju posljednju utakmicu u grupnoj fazi na Europskom prvenstvu odigrati protiv Španjolske u petak. Hrvatska je u prvoj utakmici odličnom igrom protiv Turske došla do pobjede od 1-0, a u drugoj je remizirala sa Češkom 2-2.

Del Bosque

Hrvatska je sebi sa remijem protiv Češke zakomplikovana situaciju što se tiče plasmana u osminu finala. Jedan od najvažnijih hrvatskih igrača, Luka Modrić doživio je ozljedu na utakmici protiv češke reprezentacije te je morao napustiti igru, a nakon njegovog izlaska uslijedio je pad u reprezentaciji Hrvatske. Do prije par dana nije se uopšte ni znalo da li će Luka Modrić biti spreman za utakmicu protiv Španjolske, no Dr. Boris Nemec, liječnik u hrvatskoj reprezentaciji, rekao je da ozljeda Modrića nije ozbiljnije priorde.

Izbornik španjolske reprezentacije, koja je već osigurala prolazak u osminu finala, Vicente del Bosque smatra da hrvatska reprezentacija nije samo jedan igrač, te smatra da je Hrvatska jedna od najboljih momčadi na ovom prvenstvu.

“Modrić je odličan igrač i mnogo opasnih akcija kreće od njega. No, Hrvatska nije samo Modrić. Na osnovu onoga što sam vidio u prve dvije utakmice ovoga natjecanja, Hrvatska je jedna od najboljih momčadi, momčad igra na visokoj razini i očekujem tešku utakmicu”, izjavio je Del Bosque.

Bet365 banner 300x250

Španjolskoj je dovoljan jedan bod ukoliko žele da ostanu na prvom mjestu, dok je Hrvatskoj za taj podvig potrebno tri boda. Posljednju put Hrvatska i Španjolska su igrale na Europskom prvenstvu 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini kada su Španjolci slavili sa 1-0 golom Jesusa Navasa koji se sada ne nalazi u sastavu ‘Furije’.

[su_hrvatska__spanjolska]

“Očekujem otvorenu utakmicu. Možemo zaboraviti na to da smo bili u ovakvoj situaciji i prije četiri godine iako će, kao i onda, obje momčadi igrati na pobjedu”.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)