Djevojke odabrale najpoželjnijih XI na Euru 2016

Djevojke odabrale najpoželjnijih XI na Euru 2016. Jedanaest elitnih nogometaša iz cijele Europe su označeni kao najpoženjiji-tim, a birale su ih slobodne djevojke širom Europe.

Djevojke odabrale

Nakon glasanja ženskih članova diljem kontinenta za igrače sa kojima bi voljele izaći na sastanak, sastavili smo impresivan tim svjetske klase.

Domaće nacije su napravile respektabilno prikazivanje, sa jednim igračem iz svake države, Engleska (Gary Cahill), Vels (Aaron Ramsey) i Republike Irske (Shane Long) su ušli u uži izbor. Ali bilo je i Španjolaca koji su u većem dijelu ekipe, sa četiri igrača, uključujući najpopularnijeg među djevojkama, Gerard Pique-a (muž kolumbijske pop zvijezde, Shakire).

[su_sportingbet_euro2016]

Međutim, bilo je neki značajnih propusta u timu. Zvijezda i model donjeg rublja, Cristiano Ronaldo završio je izvan ritma, manje glasova od bilo kojeg drugog napadača. Gareth Bale, svjetski najskuplji nogometaš nije bio ni blizu momčadi, a Zlatan Ibrahimović je također propustio da uđe u ovaj tim sa velikom razlikom.

Evo kako su dame složile svoj tim od jedanaest igrača sa kojima bi izašle:

Djevojke odabrale najpoželjnijih XI na Euru 2016

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)