Domagoj Vida otkrio očekivanja od utakmice protiv češke reprezentacije

Reprezentaciju Hrvatske u petak očekuje utakmica protiv Češke u drugom krugu Europskog prvenstva. U prvom krugu Hrvatska je maestralno savladala Tursku sa 1-0. U reprezentaciju Hrvatske vratio se i Darijo Srna nakon sprovoda svoga oca. Međutim, kamp ‘Kockastih’ je pogodila još jedna tužna vijest – smrt oca trenera vratara Marjana Mrmića, koji se također vratio u Hrvatsku, a selekciji će se pridružiti na dan utakmice u St. Etienneu. Reprezentativac Hrvatske, Domagoj Vida smatra da će utakmica protiv Češke biti teža nego prethodna.

Domagoj Vida

“Svi smo mi ovdje kao jedna obitelj i kada netko izgubi člana svoje obitelji naravno da je i nama ostalima jako teško, kao da smo ga i mi izgubili. Bit će nam sve to samo jedan motiv više, a ne sumnjam da će na terenu naš kapetan biti još bolji. On je prije svega veliki čovjek i sportaš”, prokomentirao je Domagoj Vida.

[su_betathome5besplatno]

Domagoj Vida je također iznio svoja očekivanja od utakmice protiv Češke koja se igra u petak.

“Čeka nas zahtjevna utakmica. Bilo je lijepo protiv Turske, dobili smo samopouzdanje, ali moramo se spustiti na zemlju. Svjesni smo da je Češka najvažnija kako bismo osigurali prolaz, a onda ćemo gledati prema Španjolskoj. Mi smo spremni, odmorili smo se, osjećamo se odlično, odradili smo treninge, masaže i terapije i bit ćemo koncentrirani na novu pobjedu za veselje naših navijača”, kaže Vida.

Vida smatra da će utakmica protiv Češke biti teža nego ona protiv Turske, te da na Euru uopšte nema lakih utakmica.

“Bit će teže nego protiv Turske, Česi su bolji, a na cijelom Europskom prvenstvu nema lake utakmice. No, budemo li pravi od prvog do zadnjeg, budemo li se borili kao u Parizu, ne bi trebalo biti problema. Jedva čekamo početak, a opet ćemo napraviti detaljnu analizu protivnika. Pokušat će nas uhvatiti na protunapade, ali sve je u našim rukama i nogama. Imamo odličan odnos s izbornikom, i idemo dalje tako nastaviti”, zaključio je.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)