Ekipa koja bi mogla šokirati Europu, uprkos porazu u prvoj utakmici

Ekipa koja bi mogla šokirati Europu, uprkos porazu u prvoj utakmici. Mnogo pritiska se gomilalo na ramenima rumunjskih igrača, jer su morali igrati uvodnu utakmicu na Euru 2016 protiv zemlje domaćina, Francuske.

Ekipa koja bi

Igrati protiv Francuske nije lagan zadatak na bilo koji dan. Ali da se ide protiv njih kada započinju svoj turnir, značilo je da Rumunjska ima masivan zadatak ispred sebe.

Dimitry Payet je bio taj koji je napravio razliku te noći. Njegov gol u 89. minuti je poništio rumunjski penal za koji su radili tako naporno.

Njihov plan igre je radio gotovo savršeno. Njihova obrana je izgledala kompaktno i Francuska se borila za stvaranje šansi. Ne samo da su bili dobri u obrani, nego su bili odlični i u napadu, gdje su propustili dvije izvanredne šanse.

[su_bet365_euro2016_copy]

Nogomet može biti surova igra. Ponekad izgubite na način na koji je izgubila Rumunjska na otvaranju Europskog prvenstva. Često to bude teži poraz. Međutim, Rumunjska može zadržati svoju glavu uzdignutu. Njihova taktika je držala gotovo cijelu utakmicu. Rumunji se mogu tješiti i činjenicom da je njihova najteža utakmica gotova. To bi moglo potaknuti iznenađujuće uspješnu Euro 2016 kampanju.

Sljedeći protivnik RUmunjske je Švicarska, koja je pobijedila svoju prvu utakmicu, ali su bili daleko od uvjerljivih. Švicarska je postigla gol rano, ali je ponudila malo nakon toga i dopustila je Albaniji da gradi igru i stvori prilike, čak i kada su ostali sa deset igrača.

Utakmica između Rumunjske i Švicarske se igra u 15:00h danas.

Screenshot_18

 

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)