Euro 2016: Da li će u Francuskoj biti najopasniji turnir ikad?

Euro 2016 počinje za nešto manje od mjesec dana i održat će se u Francuskoj. Francuska je širom otvorena za terorističke napade ovog ljeta, a napad na Euro 2016 bi bio odličan za bolesnike džihadiste kako bi iskalili svoju mržnju.

Euro 2016

Sportski događaji su uvijek bili glavni teroristički ciljevi – vidjeli smo bombe, ubojstva i masovna ubijanja tijekom godina, ali bi ovaj turnir mogao biti najranjiviji u povijesti.

Europu su potresla dva glavna teroristička napada u manje od godinu dana – kako su ISIS džihadisti pokrenuti mazohistički mayhem u Bruxellesu i Parizu.

No, napad na Euro 2016 bi mogao poljuljati same temelje kako će cijeli kontinent i preko 100.000 Britanaca, najvjerovatnije ići u Francusku na turnir.

Svijet je došao do zastoja i ostao bez daha u studenom nakon niza koordiniranih terorističkih napada u Parizu je poginulo 130 osoba, a ranjeno 368.

Događaj je šokirao narod širom svijeta, ali to bi moglo biti mnogo, mnogo gore.

[su_sportingbet_euro2016]

ISIS teroristi nisu uspjeli u svom pokušaju dizanja u zrak Stade de France – Nacionalnog stadiona na kojem je Francuska dočekivala Njemačku ispred 80.000 gledatelja.

Oni su to radili i prije i nisu uspjeli, ali što će ih zaustaviti od ponovnog pokušaja?

Šef francuske unutarnje inteligencije već je priznao da će ISIS, inače poznat kao Daesh, ciljati velike stadione na Euru 2016.

Znamo nakon 9/11 kako su bolesni teroristi tražili konačan izvještaj o smrti, uništenju i panici.

Napad na Euro 2016 će učiniti upravo to.

[su_betfair_200eura]

Oznake: