Euro 2016 v Liga prvaka: Euro 2016 će biti uzbudljiviji od Lige prvaka

Euro 2016 v Liga prvaka, dva velika nogometna natjecanja. Međunarodni nogomet se vratio. Nakon godina igranja kao druga violina za Ligom prvaka, očekivanje velikog turnira u ljetnim danima je onaj koji podiže uzbuđenje kao što je to bilo 1996. godine.

Euro 2016 v Liga prvaka

Ako na stranu ostavimo ukočenosti Portugalskog ispadanja, nikad se ne zna, Roy Hodgson se možda ipak pretvori u pjesmu i plesnog čovjeka. Nije samo Engleska momčad prepuna mladih sa ambicijom koja ima potencijal da nas obori sa nogu. Isčekivanje je također dodalo mnogo kvalitete u drugim momčadima.

Za razliku od Lige prvaka, gdje se isti timovi pojavljuju svake sezone u svakoj knock-out fazi, gdje skoro da sigurno znamo tko će biti u finalu, tko će ispasti, a tko proći grupnu fazu, na Europskom prvenstvu nema očiglednih pobjednika u posljednjih nekoliko sedmica. Mogla bi to biti Njemačka, Francuska, Španjolska ili čak i Engleska koja je u top četiri, ali kako će uspjeti da osvoje prvenstvo u Francuskoj je još uvijek nepoznanica.

[su_sportingbet_euro2016]

Sam koncept internacionalnog fudbala se činio pod prijetnjom. Svi su mislili da je prava akcija u klupskom fudbalu, posebno u Ligi prvaka, koja sakuplja najbolje igrače iz svijeta raspoređene po velikim europskim klubovima.

No, Liga prvaka i svi klubovi se ne mogu porediti sa navijanjem za svoju reprezentaciju, svoju zemlju i nevjerovatan osjećaj kada vaša reprezentacija pobijedi. To se ne može opisati, taj ponos prema svojoj zemlji.

Kada navijate za Manchester United i Manchester City, grad u kojem se nalaze veliki europski klubovi je podijeljen tokom klupskog prvenstva, ali kada se igra veliko natjecanje košto je to Europsko prvenstvo u Francuskoj, onda su svi navijači oba ta kluba ujedinjeni kako bi navijali za svoju reprezentaciju. To govorimo samo za one koji su iz Manchestera naravno, nisu svi navijači Uniteda iz Engleske, ali to je bio samo jedan primjer zbog kojeg je reprezentativni nogomet na mnogo većem nivou nego prije.

[su_betfair_200eura]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)