Francuska je sposobna pobijediti svaku ekipu na Euru 2016

Francuska je sposobna pobijediti svaku ekipu na Euru 2016. Branič Real Madrida i Francuske, Raphael Varane je uvjeren da Les Beusi imaju pravu mješavinu mladosti i iskustva i da bi ih to moglo dovesti do pobjede i osvajanja turnira na domaćem terenu na Euru 2016.

Francuska je sposobna

Varane, koji ima 23. godine, jedan je od brojnih talentiranih mladih igrača, uključujući Juventusovog Paula Pogbu, Manchesterovog Anthony Martiala i Atletico Madridovog Antoine Griezmanna, koji će nositi francuske mlade nade koji će htjeti da repliciraju svoj uspjeh osvajanjem Eura i Svjetskog kupa kod kuće u 1984. i 1998. godine.

Međutim, Varane smatra da će im iskustvo suočavanja s neumoljivim pritiskom igranja u najboljim europskim klubovima pomoći da se nose sa očekivanjima nacije.

“Tu je mješavina mladosti i iskustva što je prilično zanimljivo i igrači igraju u najvećim europskim klubovima. Redovito se suočavaju sa tim pritiskom”, rekao je Varane AFP u utorak.

[su_sportingbet_euro2016]

“Ovo je ekipa koja je u stanju da poremeti svakoga. U ovom trenutku imamo potencijal i svašta se može dogoditi.”

“Unatoč mladosti naše ekipe možemo to učiniti. Imamo momčad koja je sposobna da pobijedi bilo koga. Za mene, naša mladost je snaga.”

“Varane očekuje da će Francuska biti glavni konkurent za osvajanje Eura sa Didier Deschampsom.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)