Gdje najviše boli: Turci ‘spustili’ Hrvatskom nogometnom savezu na Twitteru

Reprezentacija Hrvatske sutra igra svoju prvu utakmicu na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, i to protiv Turske, starog rivala koji je hrvatskoj reprezentaciji nanio možda i najbolniji poraz u protekloj deceniji.

Turci

Hrvatski nogometni savez na društvenoj mreži Twitter redovno izvještava pratitelje o reprezentaciji Hrvatske iz kampa u Francuskoj, a danas su kao uvertiru pred sutrašnji meč sa Turskom postavili podatak da je čak osam hrvatskih igrača zabijalo protiv Turske, te poželjeli da se popis igrača nastavi i u nedelju. Međutim, to im se odbilo od glavu jer su Turci brzo reagovali.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Uslijedio je odgovor sa zvaničnog Twitter profila Turskog nogometnog saveza koji su postavili sliku Semiha Senturka nakon pogotka protiv Hrvatske 2008. godine uz komentar “Ponekad samo jedan gol znači sve!” aludirajući na jedan od najtužnijih dana u povijesti hrvatskog nogometa.

Podsjetimo, Hrvatska i Turska igraju sutra utakmicu od 15:00 na Parc des Princesu u Parizu. Sudac utakmiće bit će Jonas Eriksson iz Švedske. Sve kladionice daju 2,20 za pobjedu Hrvatske a jedna daje čak 4,30 za identičnu okladu! Evo gdje to možete uplatiti!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)