Giaccherini nakon Eura 2016 pronašao novi klub

Giaccherini nakon Eura 2016 pronašao novi klub. Torino je na rubu završetka dogovora sa Sunderlandom za italijanskog internacionalaca Emanuele Giaccherinija.

Giaccherini nakon

Krilni igrač je impresionirao za svoju zemlju na Euru 2016 i razmatra trajni povratak kući nakon što je prošle sezone bio na posudbi u Bologni.

Sunderland je pokušavao povećati njegovu cijenu, ali naknada za nešto manje 2 milijuna funti je navodno dogovorena, u skladu sa Sky Italia.

Giaccherinijev agent je otvorio vrata mogućem preseljenju u Chelsea, gdje bi igrao pod vodstvom Antonio Contea, ali Plavci navodno istražuju alternativne opcije.

Torino se borio sa Bolognom i Fiorentinom za Giaccherinija i čini se da su osvojili tu utrku i dogovorili osobne uvjete sa igračem.

[su_bet365_euro2016_copy]

Dogovor se očekuje da će biti objavljen do kraja ovog tjedna.

Karijeru je započeo u Ceseni te joj je, nakon tri uzastopne posudbe u niželigaškim klubovima, pomogao u dolasku do Serie A. Nakon toga odlazi u Juventus, gdje u dvije sezone osvaja dva naslova prvaka prije nego 2013. godine potpisuje četvrtogodišnji ugovor sa Sunderlandom.

Za reprezentaciju je debitirao 2012. godine te je sudjelovao na Europskim prvenstvima 2012. i 2016. te na Kupu konfederacija 2013. godine.

Oznake: