Gomez po svaku cijenu želi igrati na Europskom prvenstvu

Gomez po svaku cijenu želi igrati na Europskom prvenstvu. Čak i ako on ne bude igrao na Euru 2016, Mario Gomez tvrdi da će učiniti sve što može da pomogne Njemačkoj da osvoji naslov prvaka Europe.

Gomez po svaku

Mario Gomez planira raditi na svom maksimumu za Njemačku na Euru 2016., čak i ako dobije da igra samo jednu minutu.

Prva sezona prekrivena ozljedama u Fiorentini je koštala Gomeza mjesta u Njemačkoj momčadi za trijumfalno Svjetsko prvenstvo 2014.

Međutim, impresivna sezona sa Besiktasom je natjerala Joachim Lowa da uvrsti napadača u svoje planove još jednom.

Gomez je imenovan u privremenoj momčadi od 27 igrača ovog tjedna, a tvrdi da će učiniti sve što može da pomogne svom timu da ih slava sa Svjetskog prvenstva prati i na Europskom.

“Očekujem da će ekipa učiniti dobre stvari na euru, a nadam se da ćemo osvojiti i na slov, ali nemam nekih osobnih očekivanja”, rekao je Gomez u razgovoru za Bild.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Trener zna da mi može vjerovati. On će odlučiti kada i kako sam mu potreban. Ako me samo treba jednu minutu u cijelom turniru, onda ću dati sve od sebe u toj minuti.”

“Ako ne budem igrao, ja ću probati da budem najbolji na treningu kako bi mogao gurati i druge suigrače iz reprezentacije da igraju na najboljem nivou.”

“Važno je da radimo sve kao ekipa kako bi postali europski prvaci. Želim biti dio tog tima po svaku cijenu, ali neću reći da me trener mora odabrati.”

“Naša najveća snaga je naša kolegijalnost i kolektiva. Želim doživjeti jedinstveni osjećaj koji su momci iskusili u Riu. Nikada nisam imao taj osjećaj, a ja svakako želim da osjetim te emocije.”

Gomez je postigao 26 golova i pomogao Besiktasu da osvoji prvu titulu Super lige od 2009. godine, a priznao je da je to neusporediv doživljaj.

Oznake: