Hector Bellerin će zamijeniti Danija Carvajala na Euru?

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije, Vicente del Bosque zamijenit će Danija Carvajala zbog ozljede, tako da ovaj neće nastupiti na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj. Njegova zamjena bit će igrač Arsenala, Hector Bellerin.

Hector Bellerin

Vicente del Bosque potvrdio je to danas u St. Gallenu gdje španjolska reprezentacija održava svoje pripreme uoči Eura, a danas su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Bosne i Hercegovine.

Carvajal je pokupio ozljedu mišića u jučerašnjem finalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida kojeg je njegov Real Madrid osvojio jer su bili bolji u izvođenju jedanaesteraca. Bellerin je već danas debitovao za Španjolsku na utakmici protiv BIH, a on će ostati sa reprezentacijom sve dok stvari u vezi Carvajala ne budu potpuno jasne.

“SVe ovisi o tome šta će medicinsko osoblje reći o Carvajalu. Bellerin će ostati u momčadi sve dok ne budemo znali tačno stanje sa Carvajalom.” , rekao je Vicente del Bosque.

“Također sam razmišljao o defanzivcu Villarreala, Mariju Gasparu, ali moramo ostati dosljedni i imajte na umu da je ovo trening kamp za Europsko prvenstvo, zato će Bellerin ostati u timu.”

Španjolska je danas u pobjedi protiv Bosne i Hercegovine 3-1 igrala bez nekih važnih igrača koji su jučer igrali finale Lige prvaka na San Siru, kako iz redova Reala, tako i iz Atletica, a Vicente del Bosque zadovoljan je današnjom predstavom svojih igrača.

“Osjećali smo se ugodno u prvom polurevemnu i sve je bilo pod kontrolom Brune Soriana i Cesca Fabregasa. Iako smo imali više nakon njihovog crvenog, pali smo u drugom poluvremenu, nismo iskoristili činjenicu da ih je manje na terenu. Veoma sam zadovoljan sa našim mladim igračima, oni će se vratiti u Španjolsku u ponedeljak, osim Bellerina.”, rekao je Vicente del Bosque koji do utorka mora objaviti konačan spisak putnika za Francusku.

[su_betfair_200eura]

Oznake: