Hodgson: Žao mi je što nije ostalo ’11 na 11′

Izbornik engleske reprezentacije, Roy Hodgosn rekao je da je zadovoljan viđenim na prijateljskoj utakmici protiv Portugala u četvrtak u kojoj je Engleska slavila sa 1-0.

Hodgson

Hodgson je rekao da nakon pobjede protiv Portugala, Engleska može krenuti na Europsko prvenstvo sa stupnjem samopouzdanja. Crveni karton za Brunu Alvesa u prvom poluvremenu bio je prekretnica utakmice, a pobjedu engleskoj reprezentaciji donio je Chris Smalling golom glavom u 86. minuti.

Engleska će svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu igrati protiv Rusije 11. juna.

“Dobro je da nismo ‘plovili’ kroz utakmice. Svaka utakmica nam je pokazala nedostatke koje želimo poboljšati.”

Engleska je u pripremnom periodu slavila protiv tri reprezentacije – Turske, Australije i Portugala.

“Dva i pol tjedna smo zajedno, sretan sam da smo na dobrom putu. Ići ćemo u Francusku puni samopouzdanja, iako još nismo završili pripreme. Veliki je pritisak na mladim igračima iz reprezentacije.”

“Bio sam razočaran što na utakmici protiv Portugala nisu ostala 22 igrača na terenu, jer smo željeli znati kako bismo se nosili sa njima. Ali bilo je dosta pozitivnih stvari u smislu pojedinačnih nastupa, a na turnir idemo sa tri pobjede, što je dobro.”, riječi su Roya Hodgsona.

Engleska će uskoro krenuti put Marseillea gdje će dočekati prvu utakmicu B grupe protiv Rusije. Protiv reprezentacije Walesa igrat će u Lensu, a mnogi smatraju da će to biti pravi derbi reprezentacija sa ‘Ostrva’ koje do sada nisu imale priliku da igraju međusobno, a protiv Slovačke igrat će u St. Ettieneu.

[su_betfair_200eura]

Oznake: