Hrvatska sramota: Nekolicina “navijača” uspjelo je narušiti reputaciju i atmosferu

Hrvatska reprezentacija osvojila je četvrti bod na EURU2016. Iako je Hrvatska vodila čak 2:0 protiv Češke, utakmica je završila 2:2 dobrim dijelom zaslugom dijela “navijača” odnosno “antinavijača” koji su svojim ponašanjem zaslužili da više nikad ne prisustvuju niti jednoj sportskoj manifestaciji.

Hrvatska je vodila čak 2:0 golovima Perišića i Rakitića, da bi se Češka vratila preko Škode i Necida iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi.

Ceska - Hrvatska neredi

Kako nebi sve stavljali u isti koš treba napisati kako je 99% hrvatskih navijača cijeli dan u Saint Etienne-u sasvim dostojno i lijepo predstavljalo Hrvatsku te su se družili sa francuskim i češkim navijačima. Nažalost nekolicina “antinavijača” bacila je sve to u drugi plan, bacanjem baklji u teren u 85+minuti, s ciljem prekida utakmice.

Naime mediji su zadnjih dana upravo ovakav čin manjne navijača i najavljivali ali mnogim pravim navijačima kojima je Hrvatska na prvom mjestu, ovako nešto je bilo teško za povjerovati. Nažalost morali su se uvjeriti na najgori mogući način.

[su_bet365_euro2016_copy]

Iako još nije poznata odluka UEFA-e za očekivati je veliku financijsku kaznu HNS-u te nekoliko utakmica pred praznim tribinama u sljedećim kvalifikacijskim utakmicama. Također, vjerujemo da će Hrvatska dobiti uvjetnu kaznu izbacivanja, odnosno isto kako su dobili Englezi i Rusi nakon navijačkih nereda, prijetnju UEFA-e da će Hrvatska biti izbačena s EURA2016 ukoliko se isto ponovi.

Hrvatska Češka

Goran Vlaović za HRT izjavio je : “Užas a onda i sramota” a izjave drugih igrača (Srne, Vide, izbornika Čačića) i trenera nisu puno drugačije. Nameće se pitanje što nam ovo treba. Naime, niti jedna zemlja nije se ovako osramotila na EURU kao Hrvatska. Unatoč sasvim zasluženo izborenih 4 boda, a vjerojatno i više, ostaje gorak okus zbog šačice ljudi kojima uspjeh Hrvatske reprezentacije nije u interesu…

Bet365 banner 300x250
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)