Island i Mađarska podijelili bodove, Mađari na korak od osmine finala

Reprezentacije Islanda i Mađarske podijelili su bodove na utakmici na stadionu Veledrome u Marseilleu pošto su remizirali 1-1. Mađarska se tako nalazi na korak od osmine finala pošto trenutno ima četiri boda na svom kontu u grupi F gdje će još Portugal i Austrija večeras odmjeriti snage.

Mađarska

Island je u prvom poluvremenu bio bolja momčad. Veliku priliku su imali već u desetoj minuti kada je Jon Dadi Bodvarsson šutirao iz kaznenog prostora glavom preko gola. Dvadesetak minuta kasnije priliku je imao i Johann Gudmundsson kada je šutirao po sredini gola, ali je Gabor Kiraly obranio bez problema.

Island stiže do vodstva u 40. minuti kada je Gylfi Sigurdsson pogodio iz kaznenog udarca, a prije toga Tamas Kadar iz mađarske reprezentacije je napravio penal. U drugom poluvremenu vidjeli smo čak pet žutih kartona, a prije toga u prvom dijelu tek jedan žuti karton.

Konačan rezultat potavio je igrač Islanda, Birkir Saevarsson kada je postigao autogol u želji da presječe protivnički pas.

[su_bet_at_home_euro2016]

Mađarska trenutno ima velika četiri boda u grupi F, dok reprezentacija Islanda ima dva. Večeras od 21:00 igraju Portugal i Austrija, a Mađarima bi najviše odgovarala pobjeda Austrije, no i u slučaju pobjede Portugala oni će vjerojatno nastaviti takmičenje u osmini finala.

Oznake: