Italija se suočava sa krizom u napadu pred Europsko prvenstvo

Italija se suočava sa krizom u napadu pred Europsko prvenstvo. Pet napadača koji su pozvani u reprezentaciju od strane Antonio Conte-a nisu imali baš najbolje sezone u svojim klubovima, te su uglavnom bili nekonzistentni kao skupina.

Italija se suočava

Antonio Conte-ova ekipa, za razliku od prethodnih godina, suočava se sa krizom u napadu i to baš pred Europsko prvenstvo ovog ljeta.

Pet napadača koji su pozvani – Eder, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne, Graziano Pelle i Simone Zaza – postigli su ukupno samo 59 golova, u prosjeku nešto manje od 10 golova po igraču.

Od tih pet, trojica su postigli nešto više od 10 golova ove sezone, kao Eder, Insigne i Pelle, svaki od njih je postigao 14 puta za svoje klubove.

U međuvremenu, Juventusov Simone Zaza ima najbolji rejting grupe, postižući gol svakih 136 minuta, on je postigao samo osam ove sezone, uglavnom kao zamjena.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Trener Antonio Conte bi se mogao osloniti i na Stephan El Shaarawyja, koji je postigao osam golova u 16 utakmica za Romu nakon što se pridružio na zimskom prijelaznom roku.

Talijanski taktičar je nedavno eksperimentisao sa 3-4-3 formacijom, dok je također favorizirao 3-5-2 tokom većeg dijela kvalifikacija.

Unatoč problemima u prednjem redu i kvaliteti napadača sa kojim će se Italija suočiti, momčad još uvijek ima povjerenja u sustav.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)