Joachim Low otkrio koji igrač je najvažniji za Njemačku na Euru 2016

Joachim Low otkrio koji igrač je najvažniji za Njemačku na Euru 2016. Arsenalov igrač i zvijezda londonskog tima ovo ljeto će nastupati za Njemačku na Euru 2016.

Joachim Low otkrio

Citirano od strane Daily Maila, Njemački trener Joachim Low je pohvalio Arsenalovog veznjaka Mesut Ozila i rekao da ima izvrsne kvalitete.

Ozil je uživao u dobroj sezoni sa Arsenalom u Premier ligi ove sezone, gdje je još jednom bio glavna zvijezda Topnika.

Završio je sezonu sa 19 asistencija u svoje ime, samo jedan manje od rekordnih 20 Thierry Henryja. On je postavljen da bude jedan od ključnih igrača za Njemačku, također žele da dodaju trofej Europskog prvenstva njihovoj kruni sa Svjetskog.

Low je pohvalio Arsenalovu zvijezdu, rekavši da ima izvrsne mogućnosti za ponuditi svjetskim prvacima.

“Ozil je u izvanrednom fizičkom stanju”, piše Daily Mail koji je citirao riječi Low-a.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“U 2014. godini on je imao par problema, sad je u potpuno drugačijem stanju. On ima izvanredne sposobnosti i njegove tehničke mogućnosti su od velike vrijednosti za nas.”

Svakako će biti zanimljivo vidjeti hoće li Ozil otkriti svoju najbolju formu za ovo ljeta nakon borbe u drugoj polovici sezone.

Njegova forma se replicirala na Arsenal u prvoj polovini sezone, ali u drugoj su se borili da pronađu svoju najbolju formu.

Ovo natjecanje u Francuskoj je ipak malo drugačije i Njemačka se nada da Ozil može vratiti svoju formu iz 2015. godine kako bi im pomogao da stignu što dalje u Francuskoj, pa možda i da osvoje ovogodišnje Europsko prvenstvo.

Screenshot_8

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)