Joachim Low svoju ekipu odveo na vožnju biciklom u Švicarskoj

Joachim Low svoju ekipu odveo na vožnju biciklom u Švicarskoj. Dok većina sudionika Europskog prvenstva ove godine trenira u trening centrima, svjetski prvaci Njemačka, uživali su u vožnji biciklom oko slikovitog švicarskog grada Ascona.

Joachim Low svoju

Joachim Low je vodio ekipu na biciklijadu uoči velikog natjecanja, gdje bi mogli postati tek treći tim koji je nakon osvajanja Svjetskog kupa, osvojio Europsko prvenstvo.

Marco Reus, koji je propustio pobjedu u Brazilu prije dvije godine zbog ozljde bio je u ‘sedlu’ sa Liverpoolovom transfer metom Mario Gotze-om, koji je postigao gol u nadoknadi kada je ušao sa klupe protiv Argentine u finalu.

Oba će biti u potrazi da osiguraju mjesto u prvoj momčadi ovog puta, u Njemačkoj ekipi koja je izgubila Philipp Lahma, Per Mertesackera i Miroslav Klose-a, koji su se povukli iz reprezentativnog nogometa.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Svjetski prvak se suočava sa Slovačkom u Augsburgu u nedelju prije nego poželi dobrodošlicu Mađarskoj u Gelsenkirchenu u završnoj pripremnoj utakmici uoči Eura 2016., gdje će se suočiti sa Ukrajinom, Poljskom i Sjevernom Irskom u skupini C.

Posljednji izlet Joachim Low-ove ekipe je bio u prijateljskoj utakmici protiv Italije u ožujku, ali koja je uslijedila nakon uzastopnih poraza od Engleske i nositelja turnira sljedećeg mjeseca Francuske.

No, unatoč porazu od 3-2 protiv Engleske, nakon što su vodili 2-0 u Berlinu, branič njemačke reprezentacije Jerome Boateng ne vjeruje da će ekipa Roy Hodgsona biti velika prijetnja u Francuskoj.

Reus Joachim Low

Oznake: