Joachim Low zabrinut za obranu u svojoj reprezentaciji

Joachim Low zabrinut za obranu u svojoj reprezentaciji. Nedostatci nositelja Svjetskog prvenstva u obrani bili su izloženi još jednom kada su zakazali u Augsburku, a njihov trener je priznao da mora poboljšati taj dio ekipe uoči Eura 2016.

Joachim Low zabrinut

Njemački trener Joachim Low je izrazio svoju zabrinutost za obrambenu liniju u njegovoj ekipi koja je zakazala u nedelju protiv Slovačke, gdje su Nijemci izgubili rezultatom od 3-1.

Mario Gomez je svjetske prvake doveo u rano vodstvo iz jedanaesterca u 13. minuti.

Međutim, golovi Marek Hamsika, Michal Durisa i Juraj Kucka-e osigurali su pobjedu Slovačkoj kako Njemačka nije uspjela zadržati netaknutu mrežu u osmoj uzastopnoj utakmici.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Low je vidio razloge za optimizam u posjedu lopte, ali nije bio impresioniran perfomansama njemačke obrane.

“Ja sam zadvoljan sa perfomansama našeg napada. Imali smo nekoliko lijepih napada i naše kretanje je vrlo dobro”, rekao je Low na konferenciji za novinare.

“No, moram biti iskren i priznati da smo imali problema u obrani.”

“To možda ima neke veze sa prisutnosti Mario Gotze-a i Julian Draxlera, jer su obojica broj 10. Zato je Slovačka dobila malo više prostora.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)