Kalinić: Ne želim se nametati ispred Subašića

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić na preliminarnu listu za Europsko prvenstvo uvrstio je četvoricu vratara – Danijela Subašića, Lovru Kalinića, Ivana Vargića, te Dominika Livakopvića koji će vjerovatno otpasti sa liste do kraja mjeseca, no tu je na preliminarnoj listi u slučaju povrede jednog od trojice golmana.

Kalinić

Vratar Hajduka, Lovre Kalinić rekao je da nema namjeru da se nameće ispred Danijela Subašića, jer je vratar Monaca dugo čekao za svoju priliku u reprezentaciji.

“Meni je drago da sam ovdje, da sam dio reprezentacije, da jednostavno imam tu čast. Subašić je broj jedan, a na meni je da budem spreman u slučaju bilo kakve ozljede. Treniram, radim, ali ne želim se nametati ispred Subašića – on je dugo čekao svoju šansu u reprezentaciji i sve je zaslužio. Moram biti maksimalan, što bolji u svakoj utakmici”, prokomentirao je.

Kalinić se slaže da je ugođaj na prvom dijelu završnih priprema izvrstan.

“Pozitivna je atmosfera, ne samo među vratarima, nego u cijeloj momčadi. Stvarno je jako lijepo u Sv. Martinu na Muri, sve je na vrhunskoj razini”, kaže.

Mediji po završetku sezone nagađaju gdje će Kalinić nastaviti svoju klupsku karijeru.

“Ne razmišljam trenutačno o tome, posvećen sam trenutačno pripremama za Europsko prvenstvo jer želimo otići tamo napraviti što bolji rezultat. Igrač sam Hajduka i mislim da nema nikakvih novih informacija. Kada ih bude, saznat će se”, zaključio je.

Igrač Bayera iz Leverkusena, Tin Jedvaj koji u bundesligaškom timu igra zajedno sa Hakanom Calhanogluom koji je maestralan izvođač slobodnih udaraca, a sa Turskom će igrati u skupini gdje se nalazi i Hrvatska, rekao je da smatra da Danijel Subašić može zaustaviti slobodne udarce turskog nogometaša.

“Calhanoglu je odličan igrač, treba mu jako malo prostora da bi zabio. Treba biti oprezan s njime, kao i s nekolicinom drugih, ali nadam se da ćemo ga zaustaviti i da ćemo pobijediti Tursku. Mislim da Subašić može zaustaviti njegove udarce”

[su_betfair_200eura]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)