Kolike šanse je Ronaldo dao Portugalu protiv Hrvatske?

Kolike šanse je Ronaldo dao Portugalu protiv Hrvatske? Cristiano Ronaldo se probudio iz svog Euro 2016 sna na vrijeme da spasi Portugal od ranog ispadanja, ali se suočava sa još većim izazovom. Njegova ekipa se suočava sa ‘morskim psima’ na ovom Euru u osmini finala, tvrdi trener Portugala Fernando Santos.

Kolike šanse

Ronaldo, koji ima 31 godinu ušao je u povijest kao prvi igrač koji je postigao gol u četiri europska prvenstva sa uzbudljivom utakmicom protiv Mađarske koja se završila rezultatom od 3-3. Rezultat koji je Portugala progurao u osminu-finala, dok im je Island svojom pobjedom pomogao da budu trećeplasirana ekipa i kao takvi prođu dalje.

Napadač Real Madrida ima više rekorda da obori, jer je samo jedan gol iza Francuske legende Michel Platinija kako bi označio Europska prvenstva sa devet golova.

No, ROnaldo je odbio prihvatiti da je Portugal autsajder protiv Hrvatske koja je šokirala i iznenadila svijet nakon što je pobijedila Španjolsku i došla na vrh skupine.

[su_betathome5besplatno]

“Uspjeli smo, a sada se suočavamo s vrlo dobrom momčadi, ali izgledi su 50/50”, rekao je Ronaldo.

“Hrvatska je težak tim, sa dobrim igračima. Španjolsku nije lahko pobijediti i to ne može uraditi svaka ekipa.”

“Mi ih poštujemo, ali znamo da smo jaki, a gledati ćemo ih pravo u oči kada se suočimo sa njima sutra.”

Utakmica se igra sutra u 21:00h. Tko će pobijediti? Bet365 veće šanse daje Hrvatskoj, očigledno su favorit, samo što to Ronaldo neće da prizna.

Screenshot_9

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)