Liječnik hrvatske reprezentacije, dr Nemec govorio o stanju Vedrana Ćorluke

Hrvatska reprezentacija jučer je savladala Tursku sa 1-0. Odlična igra Vatrenih, te na kraju zaslužena pobjeda. Jedan od junaka jučerašnjeg meča, pored strijelca gola Luke Modrića, bio je svakako i Vedran Ćorluka koji je veći dio utakmice odigrao sa zavojem na glavi.

Liječnik

Ćorluku su čak triput previjali, ali on je nastavljao igru odbijajući da zatraži izmjenu. Takav potez hrvatskog braniča oduševio je mnoge. Liječnik hrvatske reprezentacije, dr Boris Nemec govorio je u kakvoj je trenutno situaciji Vedran Ćorluka.

“Stanje je dobro, danas je preskočio trening kako bi više mirovao. Stavili smo mu šavove, no pri skokovima i udarcima glavom došlo je ponovnog krvarenja. Hematom mu se tada opet aktivirao i morali smo ga više puta previjati te danas miruje da mu se to sanira. Do Češke će svakako biti zdrav”, rekao je.

Nemec je također govorio i o Ivanu Perišiću koji je jučer također odlično odigrao, i o Ivanu Striniću.

“Perišić je osjetio grčeve u potkoljenicama u zadnjim minutama. Radilo se isključivo o zamoru muskulature koji se zna pojaviti te je tražio zamjenu. No, bit će spreman, regenerirat će se u narednih nekoliko dana i također će biti spreman. Strinić se požalio na stražnju ložu, također zbog zamora i navečer je odmah bio u tretmanu s kojim će nastaviti i danas”, objasnio je Nemec.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Općenito, zdravstvenim stanjem igrača Hrvatske Nemec je itekako zadovoljan.

“U 20 godina nismo imali niti jedne pripreme bez ozbiljnijih ozljeda, a sada čak ni ova Ćorlukina nije toliko ozbiljna. Vjerujem da je za to zaslužna ova naša ekipa koja trenira igrače, kao i način treniranja, a možda imamo i malo sreće”, zaključio je.

Oznake: