Luka Modrić četvrti put zaredom najbolji hrvatski nogometaš

Luka Modrić već četiri godine zaredom osvaja nagradu ‘Nogometni Oscar’ koju dobija najbolji hrvatski nogometaš u protekloj godini. Ovog ponedeljka u hotelu Westin dodjeli je prisustvovala i hrvatska reprezentacija koju za tri dana očekuje početak Europskog prvenstva.

Luka Modrić

“Mogu samo još jednom izraziti zahvalnost svim kolegama i trenerima Hrvatske što su mi opet dodijelili ovo prestižno priznanje. Da je Nogometni Oscar otišao u ruke Ivana Rakitića ili Ivana Perišića koji su bili nominirani, bilo bi potpuno zasluženo jer su obojica imali odlične sezone. Osobno se osjećam odlično te se nadam da ćemo svi mi reprezentativci na čelu s izbornikom Čačićem opravdati svoja, ali i očekivanja hrvatskih navijača, naravno uz nužnu dozu sreće. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo svoj cilj”, otkrio je Modrić.

Najbolji mladi hrvatski igrač u uzrastu do 21 godinu je igrač Dinama iz Zagreba, Ante Ćorić koji nije puno govorio nakon dodjele.

“Hvala svima na nagradi. Debitirao sam za A reprezentaciju i presretan sam zbog toga. Trenutno razmišljam samo o Dinamu i Europskom prvenstvu u Francuskoj.”

Nagrada za najboljeg igrača iz MAXtv Prve lige pripala je Dinamovom Marku Pjaci koji je nakon ceremonije izjavio:

“Zahvalio bih se svima koji su glasali za mene, a posebno suigračima i trenerima u klubu bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće.”

Nagradu za najboljeg trenera dobio je Zoran Mamić koji već drugu godinu zaredom dobija priznanje za najboljeg trenera iz HNL.

Hvala na predivnoj nagradi. Kolege su ti koji dodjeljuju ovu nagradu te mi je zbog toga izuzetno drago. Iza nas je teška sezona, tim više mi je ova nagrada najdraža, kao i ovogodišnji naslov prvaka Hrvatske. Naravno da su ambicije uvijek iste, dvostruka kruna u Hrvatskoj te plasman u drugu fazu europskih natjecanja.”

[su_bet_at_home_euro2016]

Oznake: