Martin O’Neill i njegov tim stručnjaka produžili ugovore sa Republikom Irskom

Martin O’Neill i njegov tim stručnjaka produžili ugovore sa Republikom Irskom. Martin O’Neill će poslati Republiku Irsku na Euru 2016. znajući da mora gledati i na kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Martin O'Neill

64-godišnji bivši internacionalac Sjeverne Irske, kao i asistent Roy Keane i trener Steve Guppy, Seamus MCDonagh i Steve Walford, potpisali su nove ugovore i produžili svoj boravak za još dvije godine.

O’Neill, Keane i ostatak ekipe će stići u Francusku u srijedu pred utakmicu u ponedjeljak protiv Švedske, ali sve što se događa u idućih nekoliko tjedana bit će svjež izazov za sve njih.

Irski trener je za službene stranice nogometnog saveza rekao: “Drago mi je da nam je John Delaney i FAI odbor produžio ugovore da bi mogli nastaviti našu kampanju i na Svjetskom prvenstvu.”

“Apsolutna čast je biti zadužen za Republiku Irsku u ovih posljednjih 30 mjeseci, a idemo u Francusku sutra u dobrom raspoloženju sa snažnom željom da učinimo najbolje što možemo u sljedećih nekoliko tjedana.”

[su_sportingbet_euro2016]

“Igrači su igrali brilijantno u kampanji do sada i spremni su za velike izazove.”

O’Neill i Keane su posebno donijeli novu snagu u reprezentaciju, nakon razočaravajućeg kraja Giovanni Trapattonijevog doba, a Deleney se nada mnogo boljoj budućnosti.”

On je rekao: “Otkako je Martin preuzeo reprezentaciju, postigli smo mnogo ciljeva u kvalifikacijama za Euro i sada vodi projekat da se razviju novi talenti u irskom nogometu, uključujući Robbie Bradyja i Shane Duffyja, pa sve do nedavno pozvanog Callum O’Dowda, koji je svoj debi napravio prošlog tjedna.”

“Drago mi je što smo radili sa Martinom i njegovim timom kroz kvalifikacije za Euro, a ja i osoblje se veselimo suradnji sa njima i u budućnosti.”

[su_bet_at_home_o_la_la]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)