Moja porodica neće doći, rizik je prevelik, objasnio je Boateng

Moja porodica neće doći, rizik je prevelik, objasnio je Boateng. Branič Njemačke priznao da neće dopustiti da njegova djeca prisustvuju bilo kakvim utakmicama na Euru 2016 u Francuskoj ovog ljeta, jer se boji da će turnir biti na meti terorista.

Moja porodica

Njemački obrambeni igrač Jerome Boateng je svojoj obitelji da ne prisustvuju nikakvim utakmicama na Euru 2016 zbog straha od terorističkog napada tijekom turnira.

U terorističkim napadima provedenim na Pariz u studenom 2015. godine, nastradalo je 130 ljudi, što je podiglo velike strahove i potencijal za ponavljanje istog događaja na Europskom prvenstvu, koje počinje u petak u glavnom gradu Francuske.

Ukrajinska sigurnosna agencija SBU objavila je u ponedjeljak da je uhitila Francuza koji je imao arsenal oružja, detonatora i velike količine TNT-a, s namjerom da obavi masovne napade na turnir u Francuskoj.

[su_sportingbet_euro2016]

Čovjek koji je imao namjeru da izvrši napade na turnir je sada uhićen i zaplijenjeno je svo oružije koje je prikupio, ali se Boateng još uvijek plaši za svoju obitelj i neće im dati da prisustvuju utakmicama.

Ne samo Boateng, ali sigurno i mnogi drugi igrači neće dati svojim obiteljima da dođu i gledaju ih na stadionima, nego na malim ekranima, gdje će biti sigurni.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)