Nakon samo dva nastupa na Euru, klub mu povećao cijenu

Nakon samo dva nastupa na Euru, klub mu povećao cijenu. Neću se pretvarati kao da nisam primijetio Antonio Candreva više od dva puta kada je igrao za Italiju, jednom protiv Engleske na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, a zatim protiv Belgije ranije ovog tjedna na Euru 2016., ali je oba puta bio vrlo dojmljiv.

Nakon samo

Tako sam nekako shvatio da je predsjednik Lazia, Claudio Lottito povećao početnu cijenu svog igrača sa 25 milijuna na 30 milijuna eura.

Prema Radio Sei, mnogi klubovi su zainteresovani za Candreva, ali umjesto da potroše 25 milijuna, oni će morati dati 30 milijuna eura, prema pisanju Football Italia.

Candreva će izgleda napustiti klub, pa Lazio želi da dobije što više novca za njega. Daljnji dobri nastupi na Euru samo može podići cijenu ovog igrača.

[su_betathome5besplatno]

Chelsea je bio povezan zahvaljujući Conte-u, kao što su Inter i Atletico Madrid. Pristojna zainteresovanost, posebno sa finalistima iz Lige prvaka. Candreva se čini da bi savršeno odgovorao Conte-ovom sustavu, ali izgleda kao da bi i Atletico Madrid mogao imati veće šanse da ga dovede. Da li su ove dvije ekipe u prednosti u odnosu na Inter za ovog 29-godišnjaka, ostaje nam da vidimo poslije Eura 2016 u Francuskoj.

Lako je procijeniti igrače na temlju jednog ili dva nastupa na velikim natjecanjima, ali Candreva-ov nastup protiv Belgije je zaintrigirao Chelsea malo više nego što je je to bilo ranije. Ja još uvijek vjerujem da tamo postoji nešto ozbiljno, ali nikada se ne zna.

Mislite da italijani mogu osvojiti ovogodišnje Europsko prvenstvo u Francuskoj? Igrajte sa nama na Bet356.

Screenshot_34

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)