Napadački tandem Azzurra pronašao harmoniju na treningu

Napadački tandem Azzurra pronašao harmoniju na treningu. Graziano Pelle i Eder bi mogali ostati u startnoj postavi Antonio Conteove momčadi za Euro 2016, kako nastavljaju da formiraju partnerstvo kao na jednom od treninga reprezentacije Azzurra.

Napadački tandem

Dok se Italija i dalje priprema za Euro 2016, Antonio Conte je usmjerio svoju pozornost na oštrenje formacije sa Graziano Pelle-om i Ederom kao vodećim napadačima.

Zbog toga što se suočava sa neizbježnim izostancima zbog ozljeda prije otvaranja turnira u Francuskoj, trener Azzurra je ljut zbog smanjenja dodanih poteškoća tijekom treninga na Coverciano-u, a njegovi početni napadači su među onima koji su nedavno podvrgnuti taktičkim eksperimentima.

Vrlo veliki zadatak za Conte-a je taj da pomogne oba igrača kako bi se oporavili od uznemirujućih kampanja sa svojim klubovima, počevši od Pelleove ozljede u utakmicama za Southampton.

[su_sportingbet_euro2016]

30-godišnjak je pretrpio probleme sa ozljedom koljena na početku 2016. godine, a započeo je samo devet utakmica od preostalih 18 za Saints-e.

Conte može pronaći uzjehu u činjenici da je Pelle bio vrlo dobar i iskoristio svoje vrijeme koje je dobio u Southamptonu, postigavši pet golova i četiri asistencije.

Eder predstavlja složeniji slučaj, kada se bivši igrač Sampdorije konstantno borio za bolju minutažu pod vodstvom Roberto Mancinija u Interu od dolaska u siječnju, a uspio je postići samo jedan gol.

Ipak tandem je dokazao da je dovoljno efektivan za talijansku reprezentaciju u kvalifikacijskim krugovima, gdje je Pelle postigao četiri gola u 11 i Eder, dva u devet utakmica.

Nadolazeći treninzi na kraju mogu samo poboljšati trenutnu momčad sa dolaskom Simeone Zaza-e, ali za sada su Pelle i Eder utvrdili napadačko partnerstvo.

[su_betfair_200eura]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)