Navijači na Twitteru ismijavali dva igrača Arsenala na Euru 2016

Navijači na Twitteru ismijavali dva igrača Arsenala na Euru 2016. Osmina finala nije baš bila sjajna za Arsenalove igrače, gdje su Mesut Ozil i Granit Xhaka uspjeli promašiti penale.

Navijači na Twitteru

Mesut Ozil je promašio jedanaesterac protiv Slovačke, ali to nije utjecalo na ishod utakmice, gdje je njegova ekipa dominirala i odnijela pobjedu od 3-0.

Granit Xhakaov promašeni penal i nije baš imao isti uticaj kao njegovog suigrača. Naime, njegova reprezentacija je imala ozbiljne posljedice, gdje je njegov neuspjeh da postigne gol iz penala, donijelo uspjeh za reprezentaciju Poljske, koja je prošla dalje na penale (5-4).

Özil za prvu momčad Njemačke reprezentacije nastupa od 2009. godine. Za U-21 reprezentaciju nastupao je od 2008. do 2009. godine. Nastupio je na Svjetskom prvenstvu 2010., Europskom prvenstvu 2012. i osvojio Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Granit Xhaka, rođen u Baselu, 27. rujna 1992. godine, je švicarski nogometaš i reprezentativac albanskog porijekla koji je skoro stigao u Arsenal i postao njihovo prvo novo pojačanje za narednu sezonu. Za reprezentaciju je debitirao 2011. godine, a sudjelovao je i na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

Bet365 euro2016 banner

Ispod možete pogledati promašene penale Mesuta Ozila i njegovog novog saigrača u Arsenalu, Granit Xhake.

To su bili promašeni penali, sada ispod možete pogledati ismijavanja navijača na Twitteru.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)