Nekoliko igrača belgijske reprezentacije na meti menadžera Crystal Palace-a

Nekoliko igrača belgijske reprezentacije na meti menadžera Crystal Palace-a. Alan Pardew je otkrio da prati barem par igrača Belgije uoči njihovog Eura 2016.

Nekoliko igrača

Menadžer popularnih Orlova, isključivo je pisao za Daily Mail za vrijeme turnira, zainteresovan je za Newcastle-ovog krilnog igrača Andros Townsenda – transfer meta koju smo otkrili i prije nego što se sezona Premier lige završila.

No, Pardew je također tvrdio da će pratiti članove belgijske reprezentacije – za koje on vjeruje da su podcjenjeni kao i Engleska na ovom prvenstvu, ali misli da oni mogu da osvoje Euro 2016 u Francuskoj.

On je rekao: “Vidio sam da je Belgija dobra, a imam jednog ili dva igrača iz njihove reprezentacije koje bi volio vidjeti u svojim redovima i mogli bi biti potencijalna pojačanja za Crystal Palace, ali oni su još uvijek u potrazi za najboljom momčadi i traže svoju ideologiju, pomalo kao u Engleskoj.”

[su_sportingbet_euro2016]

Pardew je rođen u Wimbledonu, Londonu. Svoju karijeru je počeo kao igrač u amaterskoj ligi u Whyteleafe-u i Epsom & Ewell-u, dok je radio kao staklar.

U Crystal Palace je došao 3. siječnja 2015. godine, potpisao je ugovor od tri i pol godine, koji vrijedi 3.5 milijuna funti.

Prije Crystal Palace-a je vodio Newcastle United, Southampton, Charlton Athletic, West Ham United i Reading.

[su_betfair_200eura]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)