Nervozni Ronaldo: Oteo mikrofon novinaru i bacio ga u jezero

Nervozni Ronaldo, oteo mikrofon novinaru i bacio ga u jezero. Novinar čiji je mikrofon bačen u jezero od strane Cristiana Ronalda vjeruje da je negativna konferencija za novinare mogla biti razlog za njegovom reakcijom.

Nervozni Ronaldo

Diogo Torres iz CMTV pokušao je sprovesti razgovor uživo sa portugalskom zvijezdom rano jutros kada se incident dogodio. Ekipa se pripremala za svoju posljednju utakmicu u skupini F protiv Mađarske kasnije tijekom dana.

Bet365 banner 300x250

“Pitao sam Ronalda je li spreman za utakmiceu”, rekao je Torres za BBC Sport. “On nije odgovorio. Uzeo je moj mikrofon i bacio ga u jezero.”

“Nisam siguran zašto je to učinio. Mislim da je to bio trenutni bijes. Mislim da on to ne bi uradio da je malo razmislio o tome.”

[su_italija_irska]

“Mi smo televizijski kanal glavnih novina u Portugalu. Mi proizvodimo mnogo vijesti o njemu. Neke od njih se njemu ne sviđaju. Možda je zato bacio moj mikrofon u jezero. Ali, to nije bila osobna stvar.”

“Ja nisam imao dobio ispriku od Ronalda ili tima. Putovali smo u Francusku istim avionom kao i igrači, a istim avionom ćemo se i vratiti.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)